Контрольний блок з ККМ

Тема : Контрольно касові машини
1.     Контрольно касовий апарат це … 
2.     Які блоки входять до складу ЕККА?
3.     Скільки індикаторів має стаціонарний ЕККА?
4.     Після виключення мережного живлення протягом скількох годин зберігається інформація в ЕККА?
5.     Що слід зробити перед встановленням паперової стрічки у нішу?
6.   Опишіть алгоритм встановлення паперової стрічки.
7.   Як зафіксувати контрольну стрічку?
8.   Яку клавішу використовують для вилучення старої стрічки?
9.   Як встановлюють картридж з фарбою стрічкою?
10. Які основні звіти виконує ЕККА?
11. Як підготувати ЕККА до роботи?
12. Вимоги до чеків.
13. Які види чеків ви знаєте?
14. Що таке програмування ЕККА?
15. Що можливо запрограмувати на ЕККА?
16. Можливі несправності ЕККА.
17. Що таке POS термінал?
18. Будова POS-терміналу.
19. Призначення  та класифікація сканерів штрих-кодів.
20. ТБ при роботі з РРО







Тема:  Немеханічне та механічне обладнання в торгівлі. Торговий інвентар.
1. Горизонтальне положення ваг регулюють:
 а) по рівню,
 б) по коливанням стрілки,
 в) за допомогою  гирь.

2. Яке обладнання застосовують для подрібнення м’яса та риби:
а) фаршезмішувалка,
б) мясорубка,
в) овочерізка?

3. Масса «брутто»? Як ви це розумієте?
а) це маса товара з тарой;
б) вага тари;
в) це масса товара без тари

4. По принципу дії ваги бувають электромеханічні та
   а) ричажні;
   б) грузові;
    в) гиреві?
5. Як  поступакассир в разі обруву контрольної стрічки:
а) склює стрічку і продовжує працювати,
б) з обох сторін пиши слово «обрив», час обрива, ставить підпись, склеює і продовжує працювати,
в) з обох сторін пиши слово «обрив», час обрива, ставить підпись, накладає кінці стрічки  один на другий і продовжує працювати

6. Який документ отримує особа, яка здала гроші в касу підприємства?  
а) ордер;
б) чек;
в) квитанцию.

7. Яка  грузопідємність  вагів типу  РН-6Ц13У:
а) 6 кг;
б) 3 кг;
в) 13 кг?

8. Що  є  рабочим органом мясорубки:
а) ніж;
б) шнек;
в) электродвигун?

9. Маса «нетто»? Як  ви це розумієте?
а) це вага тари;
б) це маса товара з тарой;
в) це маса товара без тари.

10. При перевезенні  настільнихциферблатних вагів ричажний механізм закривають:
а) ізоліром;
б) арретиром;
в) квадрантом.

11. Доступ до фискальной памяти контрольно-кассовой машини має:
а) кассир;
б) налоговый инспектор;
в) директор.

12. В торгівлі преревіряють та клеймують ваговимірювальні прибори приборы та гирі до них:
а) щоквартально;
б) один раз на рік ;
в) один раз на два роки.

13. Гири які служать для перевірки  вагів та гирь  на точність називаються
а) Образцові
б) Условні
в) звичайні

14. Холодильне обладнання з температурою повітря в охолоджувальному обємі від 0 до 8 С.
а) Середньотемпературне
б)  
Низькотемпературне



Немає коментарів:

Дописати коментар